
Er is een duidelijke trend gaande op het gebied van voeding. De superfoods zijn hartstikke populair en volgens mij letten steeds meer mensen op toevoegingen en e-nummers in voedsel. En als je je daar een beetje in verdiept, schrik je je vaak een hoedje wat er allemaal in je eten zit! Daarom wordt er steeds vaker gekozen om lekker zelf je groente te verbouwen, desnoods op je balkonnetje, zelf je pastasaus in elkaar te flansen of om zelf je brood te bakken.
Beginnen met brood bakken
En dat laatste klinkt goed hè, want hmmmm die geur van versgebakken brood is toch ultiem? En ook als je bijvoorbeeld een glutenallergie hebt of gewoon wilt minderen met gluten, is zelf brood bakken een uitkomst. Maar waar begin je? Nou, bijvoorbeeld bij broodbakshop.nl. Daar vond ik handige startpakketten voor iedereen die wil start met het bakken van brood, maar ook keukenmachines en allerlei soorten meel, pitten en zaden. Ik ruik de versgebakken broodjes al