Willem en Maxima breien

Willem en Maxima breien

Ooooooh het is bijna zo ver: Koningsdag! Ik moet wel wennen hoor, aan de nieuwe naam en datum. Maar ik word al vrolijk bij de gedachte aan al dat oranje, en de markt waar ik lekker rond ga struinen. En toen zag ik dit boek! Je kunt nu ook alle Oranjes breien! Dus voor alle creatievelingen onder ons, opgelet:

De oranjes van wol

In dit boek ‘ De Oranjes: Een uitgebreide geschiedenis‘ staat precies hoe je Willem en Maxima kunt breien, inclusief de prinsesjes en de andere leden van de koninklijke familie. Niet alleen de outfits, maar ook de poppen zelf! Dat leek me nog eens leuk. Dus ik heb mijn moeder maar meteen mee gesleept naar ‘Dol op Wol‘ (een wolspeciaalzaak in het centrum van Deventer), waar we alle kleuren hebben ingeladen. Tja, aangezien ik nog volop bezig ben om de kunst van het haken onder de knie te krijgen, leek het me wat te ambitieus om zelf ook meteen een hele familie te gaan breien. Maar mijn moeder was meteen enthousiast (sowieso als het gaat om het koningshuis of om breien, dus goede combi :-)). De foto’s in het boek zijn ook erg mooi. Maxima is nu in de maak en straks heb ik de hele familie op mijn kast staan. Veel plezier zaterdag, en als je aan de slag gaat met breien, succes!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.