Waterdichte hoes voor je smartphone

Waterdichte hoes voor je smartphone

Ik vind het altijd wel lekker om door te werken in de vakantietijd. Lekker rustig op de weg, je krijgt veel gedaan én.. als iedereen terug is, heb ik nog iets tegoed. Dit jaar ga ik voor het eerst  het Caribische gebied ontdekken. Genoeg plekjes om lekker te snorkelen ga ik vanuit, in heel helder water (toch?). En waar ik al aan dacht.. hoe leuk is het als je ook onder water foto’s kan maken.

Vissen op de foto’s met een waterdichte hoes

Een beetje spannend zou ik het wel vinden hoor, om mijn ‘o zo dierbare iPhone’ onder water te houden. Maar het moet kunnen met zo’n waterdichte hoes. Je telefoon wordt beschermd tot 6 meter (!) onder water. Best leuk natuurlijk om ook foto’s en filmpjes onder water te maken. Dat kan gewoon, want het scherm is gewoon te bedienen nog. Bellen onder water is alleen net wat lastiger 😉

Ik vond deze waterdichte hoes bij Bestelkado.nl. Hij is voor veel smartphones geschikt, maar check wel even de maten.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.