WappZapp downloaden

WappZapp downloaden

Ik kijk eigenlijk nooit meer gewoon televisie. Of we kijken Netflix, een documentaire, een serie of ik scroll even naar Uitzending Gemist voor een leuk programma. Misschien ben ik al een beetje verwend geraakt. Maar ik wil gewoon graag zelf kiezen wat ik wanneer kijk. En soms kijk ik dat op de televisie, maar soms ook gewoon in bed op een iPad of een leuk filmpje op m’n smartphone.

Herkenbaar? Ontdek dan de app WappZapp

Wat ik het allerleukste vind aan internet is dat iedereen kan meedoen. Ook jonge filmmakers of verhalenvertellers kunnen iets online zetten en een publiek bereiken. Want dat is wat WappZapp eigenlijk doet. Het verzamelt verhalen, lang of kort, professioneel gefilmd of van huis-tuin-keuken niveau. Filmpjes die je op Facebook voorbij ziet komen. Maar ook officiële televisie uitzendingen. Of journalistieke reportages.

Gratis voor tablets en smartphones

Ik heb WappZapp net vorige week ontdekt, maar ik kan de app echt iedereen aanraden. Hij is fris, gebruiksvriendelijk en staat vol met leuk materiaal. Oja, en hij is nog gratis ook. En beschikbaar voor smartphones én tablets.

Benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.