Vriendenboek

Vriendenboek

Je kent het vast wel. Een vriendin gaat trouwen en je wilt graag een persoonlijk cadeau geven. Maar wat moet dat zijn? Of voor een familiefeestje krijg je het verzoek om een A4-tje te vullen met ‘wat je maar wilt’ en dit wordt dan op de dag van het feestje in een map gestopt voor het feestvarken. Dat kan beter, makkelijker én mooier dachten ze bij Vriendenboeken.nl. En daar zijn wij het eigenlijk wel mee eens :)

Samen werken aan het Vriendenboek

Voortaan maak je zelf heel makkelijk online en mooi boek vol herinneringen, gelukwensen, foto’s en anekdotes. Je kiest uit 40 thema’s, die passen bij de gelegenheid. Zodra jij een vriendenboek start, ben jij de beheerder en kun jij mensen uitnodigen om een bijdrage te leveren. Dat gaat allemaal automatisch via de site. Het boek kun je vervolgens opleuken met bijvoorbeeld sfeerbladen. Tussendoor kun je natuurlijk een duidelijke preview zien van het uiteindelijke resultaat. En ben je klaar? Dan bestel je het boek direct online en je hebt ‘m binnen een week in huis!

Een boek voor Ilse

Ilse is natuurlijk pas getrouwd. Voor mij een mooie gelegenheid om zelf eens een Vriendenboek te maken. En het resultaat is leuk! Ik heb het nu zelf gezien, voor de ontvangers een feestje om te krijgen. Hilarische foto’s, grappige teksten en leuke anekdotes. Hieronder zie je bijvoorbeeld de bladzijdes die ik zelf heb ingevuld.

vriendenboek-ilse-2

 

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.