Tony’s Chocolonely

Tony's Chocolonely

Wij zijn fan van geworden van Tony Chocolonely. Vorige week woensdag had ik op ons Gewoon Leuker werkavondje een gele reep (melk met noga) als mentale ondersteuning geregeld. Afgelopen woensdag had Ilse ons voorzien van de groene variant (hazelnoot). En inmiddels ben ik ook al aan de chocolademelk van Tony Chocolonely.

Waarom Tony’s Chocolonely?

Waarom ik zou verslingerd ben aan Tony Chocolonely? Omdat de chocola heerlijk is. Maar ook omdat de verpakking klopt – want je krijgt een glimlach van de leuke teksten. Maar ook door het mooie verhaal erachter. Want ze gaan voor 100% slaafvrije chocola. En je denkt dat dat misschien vanzelfsprekend is. Maar dan moet je even het verhaal op hun website lezen. Een eye-opener!

“Duurder dan de buren”

Ja, Tony’s Chocolonely is zoals ze het zelf zeggen ‘Duurder dan de buren’. Maar dat komt door de eerlijke prijs die ze betalen voor alle ingrediënten. Natuurlijk zijn die ook biologisch. Maar ja, voor mij weegt dat absoluut op tegen hun verhaal. Want ja, Tony maakt mij stiekem gewoon een beetje blij!

Je kan de chocolade gewoon kopen bij (veel) supermarkten, maar ze zijn ook te bestellen via de site van Tony Chocolonely.

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.