To do app

To do app

Eerder heb ik al eens geschreven over de app Clear. Een app waarmee je het allersimpelste lijstje maakt op je iPhone op iPad. Nog steeds gebruik ik Clear volop, maar… ik heb er ook een nieuwe favoriet bij: de app Any.do (die er overigens wél voor Android is). Want Clear gebruik ik vooral om allerlei (blog)ideetjes op te slaan. Of voor een verlanglijstje bijvoorbeeld. Of voor tips die ik krijg. Maar voor m’n alledaagse to do’s gebruik in Any.do.

To do voor jou, to do voor mij

Thuis ben ik degene van de lijstjes. Mijn manier om nog enigszins orde aan te brengen in mijn wereldje. Maar wat zo fijn is van Any.do, is dat ik daarmee niet alleen mijn eigen to do’s kan bijhouden en afstrepen – maar ook to do’s op het lijstje van m’n vriend kan zetten. Ha! (Andersom overigens ook, maar op een of andere manier gebeurt dat minder :)) Dus we delen de app als het ware. Ik op m’n iPhone, vriendlief op z’n Android. Je kan zelf categorieën aanmaken – en die op tijd indelen (vandaag, morgen, later) of dus gewoon namen of thema’s gebruiken. Het ontwerp is lekker basic, zonder fratsen. Prima dus!

Any.do download je hier voor je iPhone en hier voor Android.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.