e-cursus Ik Eet Suikervrij

e-cursus Ik Eet Suikervrij

Als je ons volgt, weet je dat we regelmatig schrijven over gezond(er) eten en hoe je dat kunt toevoegen in je dagelijkse leven. Maar hey, wij zijn niet vies van een stukje chocola. Oké, op een slechte avond kunnen we bij een pot thee best heel wat chocolaatjes verorberen. Maar goed is het natuurlijk niet hè. Als je nou ook geïnteresseerd bent in een gezonde lifestyle en eten dat goed voor je is, weet je vast allang dat geraffineerde suikers gewoon totaal not done zijn. Maar hoe dat nou allemaal precies zit?

Ik Eet Suikervrij

Van lezeres en nichtje – thanks, Anouk! – kreeg ik deze geweldige tip: de e-cursus Ik Eet Suikervrij. Dit is een online cursus van twaalf dagen, helemaal gratis, die je gaat helpen om minder suiker te eten. Of eigenlijk: GEEN suikers :0 Door aanmoedigende mailtjes, handige tips en gewoon heel veel informatie over wat die geraffineerde suikers nou eigenlijk zijn. Want je schijnt je er gewoon echt veel beter door te gaan voelen, door die suikers te schrappen.

Goed verhaal

De cursus start op 1 april, dus je kunt er nog een paar nachtjes over slapen. Wil je eerst wat meer info, kijk dan even op de website van Ik Eet Suikervrij (pas op: goed verhaal!) en daar kun je je ook inschrijven. Wie doet er mee??

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.