Stoer: foto op hout

Stoer: foto op hout

Wat een gelukje: ik mocht iets bij Gallery Color uitzoeken om te testen! Omdat ik nog geen afdruk had laten maken van onze bruiloft afgelopen zomer, koos ik een mooie foto uit om in onze woonkamer te hangen. Dat was de eerste lastige keuze trouwens 😀 want daarna volgde nog de keuze voor het product. Je kunt namelijk van alles kiezen: een foto op plexiglas, aluminium, verschillende soorten kunststof, noem maar op! Omdat ik van natuurlijke materialen houd, heb ik gekozen voor een afdruk op hout.

Stoere foto aan je muur

En dan geen dun plaatje waar een foto op is geplakt hè. Ik was echt verrast door het resultaat. Ik kreeg namelijk een enorm zwaar pakket thuis met daarin een flinke houten plaat met daarop de foto afgedrukt. Echt een stoere eyecatcher voor aan de muur! De kwaliteit van de foto is ook echt erg mooi geworden; de matte uitstraling vind ik erg goed passen bij de zwart/wit foto. Blij mee dus! Kijk voor alle mogelijkheden op de website van Gallery Color.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.