Somersby zomers drankje

Somersby zomers drankje

Ik was pas nog een weekje in Spanje. Hartje zomer, dus hartstikke warm. Maar hoe heerlijk is het dan om ’s avonds lekker lang buiten te zijn. Je eet ’s avonds al laat en daarna is het natuurlijk fijn om nog even met een lekker drankje nog even na te kletsen. En nou ben ik geen bierdrinker, af en toe een wijntje lust ik wel. Maar van iets lekker fris, een beetje zoet, word ik nog veel blijer!

Proosten met Somersby

In Spanje leerde ik Sombersby kennen. Een drankje van Deense oorsprong en in een klein, mooi flesje. Daar probeerde ik de ‘appel cider’, lekker! De drankjes zitten in de range van Jillz (Ilse schreef hier over de alcoholvrije variant daarvan). Inmiddels heb ik ook de peer cider ontdekt van Somersby en de ‘blackberry’ variant wacht nog op mij in de koelkast. Fijn om nog even mee op de zomer te proosten!

In de supermarkt heb ik de flesjes Somersby nog niet gespot, daarom ging ik ervoor langs de Mitra.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.