Sokken van de Primark

Sokken van de Primark

Zondag was het zo ver. Mijn vuurdoop. Ik ben naar de Primark geweest. na een bezoekje aan de Sunday Market in Enschede zochten wij nog even een terrasje op in het centrum van Enschede. Waar het koopzondag bleek te zijn! Nu ben ik helemaal niet zo’n enorme shopper, maar na alle heisa over de Primark móest ik natuurlijk zelf wel even een kijkje nemen. Is het mijn winkel? Nee, dat niet. Is het er druk? Ja, zeg. Volgens mij maken sommigen er echt een uitje van. Is het goedkoop? Ja, absoluut. Hebben ze veel keus? Pff.. ja!

Heel veel sokken

Het was voor mij te druk en te vol om echt te neuzen tussen alle kleding. Dat probeer ik vast nog wel eens een andere keer. Maar ik ben wel gecharmeerd geraakt van de sokkenafdeling :) Ik heb altijd koude voeten en heb daarom een zwak voor alles wat warm en zacht lijkt. En met namen als ‘Cosy socks’ en ‘Feet heaters’ ben ik dus al snel om. Dus sinds zondag zit ik ’s avonds met mijn fijne nieuwe, superzachte Primark sokken op de bank!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.