Shoppen bij de Flying Tiger

Shoppen bij de Flying Tiger

Ken je Flying Tiger al? Het is een Deense retailketen, waar je vreselijk hebberig van wordt. Ik ontdekte de winkel voor het eerst in Haarlem volgens mij, tijdens een weekendje weg. Typisch zo’n winkel waarbij het je niet lukt om met lege handen weer naar buiten te lopen.

Papier, hobby, wonen, cadeautjes, kantoor…

Flying Tiger is een Deense keten. En staat bomvol met leuke hebbedingetjes. Allemaal tegen kleine prijsjes. En dan verwacht je misschien zo’n rommelige winkel, maar dat is het juist niet. Hoewel de winkel een beetje in het segment van Action en Xenos zit, is het een stuk overzichtelijker. De kleurige spulletjes zijn allemaal fris gepresenteerd. En met aandacht voor het ontwerp. Kijk, daar houden we van :-)

De laatste keer dat ik er was kocht ik er vrolijk inpakpapier, een opbergbakje en A4 papier in leuke patronen. En nog een paar kleine cadeautjes. Nu duimen dat er binnenkort ook een Flying Tiger in het oosten komt. Want tot nu toe vind je de winkels in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven en meer naar het westen. En jammergenoeg hebben ze (nog) geen webshop.

2 Reacties
  1. This site was… how do you say it? Relevant!! Finally I’ve found something that helped me.

    Many thanks!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.