Reclamefolders op je tablet

Reclamefolders op je tablet

Eigenlijk heb ik een haat-liefde verhouding met de papieren folders. Want als ik zo’n stapel zie liggen ‘moet’ ik daar voor mezelf iets mee. Maar vervolgens gaat het merendeel gewoon ongelezen de papierbak in. En dan denk ik elke keer.. toch maar zo’n ‘nee-nee sticker’ op de deur?

Lees de reclamefolders op je iPad

Ik vind het een goed initiatief, alle folders gewoon overzichtelijk en netjes geordend in 1 app voor op je telefoon of tablet. De app ‘Reclamefolder’ ziet er superstrak uit en werkt heel makkelijk. Gewoon alle folders op een rijtje, zodat je de nieuwste aanbiedingen altijd bij de hand hebt. En als je even je locatie instelt, toont de app standaard de folders van de winkels in de buurt.

Favorieten instellen en boodschappenlijstjes maken

Wat fijn is aan de app is dat je dus ook geen folders meer hoeft te zien die je niet interessant vindt. Je slaat de leuke winkels of merken die je wilt volgen gewoon op in je favorieten. Ook slim bedacht: het prikbord. Als je een leuke aanbieding hebt gespot kan je deze “uitknippen” en bewaren op je eigen prikbord. Als je dan de stad in gaat weet je tenminste nog precies wat je missie was :)

De app is gratis te downloaden voor iPhone, Android én zelfs Windows. Ik ga toch die ‘nee-nee sticker’ nog maar eens heroverwegen…

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.