Pomelo camera app

Pomelo camera app

Ik heb weer een nieuwe favoriete camera app. Om eerlijk te zijn krijg ik keuzestress van m’n eigen apps, maar deze wil ik jullie toch niet onthouden. Hij heet Pomelo en is er voor iPhone (hierzo) en Android (daarzo). En zitten hier echt features in – die ik in geen andere foto app had? Nee.. dat kan ik niet zeggen. Maar de app ziet er gewoon supermooi uit. Hij werkt heel handig en je hebt de keuze uit fijne filters. Wat wel prettig is, is dat je bij elke filter zelf kunt bepalen hoe sterk je ‘m wilt toepassen. En wat ook fijn is, is dat je ook 2 filters over elkaar kunt gebruiken. Maar de meeste punten krijgt de app van mij voor de look & feel. Hij is gratis te downloaden, dus proberen maar!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.