Polaroid camera huren

Polaroid camera huren

Polaroid is al een tijdje helemaal terug natuurlijk. Al die vintage foto apps hebben er wel iets van weg. Leuke kiekjes maken die er meteen een beetje vintage uitzien. Het liefst wou ik dat er in mijn iPhone een mini-printertje zat, zodat ik de leukste foto’s direct kon uitprinten. Maar helaas, die functie heb ik nog niet gevonden. Op de bruiloft waar ik laatst was, hadden ze wel iets anders slims bedacht. Ze hadden voor een avond zo’n gave Polaroid camera gehuurd. De hele avond werden er foto’s gemaakt van de gasten en zo werd er een mooie ‘live collage’ gemaakt, door al die fotootjes die uit de camera rolden, meteen op te hangen. Leuk om even tussen te neuzen en een mooi cadeau voor het bruidspaar!

Een Polaroid camera huren kan bijvoorbeeld hier.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.