Pers

Leuk dat je onze site bezoekt! Hier vind je ons laatste persbericht. Wil je meer informatie, interviews of afbeeldingen? Neem contact op met Inge of Ilse. Mail ons of bel 06-2842 7455 (Inge) of 06-4825 1672 (Ilse).

De leukste app van Nederland
… is er nu ook voor android

Elke dag een leuke, verrassende tip

De Gewoon Leuker app is 100% feelgood. Je vindt er elke dag een leuke tip. En dat kan van alles zijn: mooie spullen, lekkere  recepten, cadeautips, handige apps, leuke evenementen, creatieve projectjes, fijne adresjes, winacties, etc. Elke dag een verrassende, persoonlijke blog. Met een glimlach geschreven.

Nu ook een gratis Android app

De trouwe lezers van Gewoon Leuker wachten al een tijdje met smart op de Android app. In een paar maanden werd de iPhone app namelijk al ruim 1.000 keer gedownload en veelvuldig gebruikt. De gloednieuwe Android-app staat vanaf deze week te pronken in de Google Play Store.

Over gewoonleuker.nl: kies voor de leuke optie in je dagelijkse leven

Anderhalf  jaar geleden  begonnen Inge en Ilse te bloggen op Gewoon Leuker. Ilse: “We zagen zoveel leuks om ons heen, dat we dat niet langer alleen voor onszelf wilden houden. Met gewoonleuker.nl wilden we een overzichtelijke bron van inspiratie zijn, waarop je vooral heel veel leuke ideeën vindt. Wij zijn erg kritisch op de onderwerpen waarover schrijven. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuisvoelt op Gewoon Leuker en daarom moet het toegankelijk zijn voor iedereen. Wij zullen daarom bijvoorbeeld niet over dure designmeubelen schrijven. Ons motto? Je kunt je geld en je tijd maar 1 keer besteden, doe het daarom goed en kies voor de leuke optie in je dagelijkse leven!”

Even iets luchtigs: onderweg of thuis op de bank

Inge: “Eigenlijk willen we Nederland gewoon leuker maken. En wat extra positiviteit bieden. Juist als je even geen zin hebt om de laatste nieuwsberichten bij te lezen, of je zakelijke mails bij te werken. Dan ga je gewoon even naar onze app, voor wat leuks en luchtigs. Op deze manier willen we onze lezers verrassen en inspireren. En dat dat aardig lukt blijkt uit de 2.500 lezers die ons wekelijks bezoeken.”

Dutchcowgirls.nl
“De fijne Twentse nuchterheid van de dames lees je een beetje tussen de regels door. Gewoon leuk leesvoer dus, voor tijdens een ontspannen momentje.”

Vriendin.nl
“Zit je in een middagdip en kun je wel een oppepper gebruiken? Kijk dan even op de website van Gewoon Leuker.”

iPhoneclub.nl
“Gewoon Leuker is een blog dat zich voornamelijk richt op vrouwen. De applicatie publiceert elke dag één bericht met iets kleins dat het leven moet verrijken, van een kalenderklok voor de kids tot recepten voor alcoholvrije cocktails.”

Beide apps zijn ontwikkeld door Dries Schulten. Meer weten over onze apps of direct downloaden? We hebben ze hier voor je klaarstaan.