Onze Android App

Onze Android App

Twentenaren bescheiden? Meestal wel, maar in dit geval maken we een uitzondering. Want eigenlijk.. hebben wij gewoon de leukste app van Nederland :)

En wij zijn supertrots, omdat sinds gisteren ook de Android versie te pronken staat in de Google Play Store. Gratis natuurlijk!

Ja, nu (eindelijk) ook voor Android

Sommige lezers wachtten er al een tijdje met smart op. Want hoewel de iPhone app al even in de Appstore staat, werd er afgelopen maanden nog hard gewerkt aan de versie voor Android. De credits hiervoor gaan trouwens naar Dries Schulten. Die onze app van top tot teen heeft geprogrammeerd.

Download voor iPhone >
Download voor Android >

App met je eigen favorietenlijstje!

Wat vind je in onze app? Net als op de site vind je er elke dag een nieuwe blog. Je kunt de blogs natuurlijk makkelijk delen via Facebook, Twitter en e-mail. Maar misschien wel het mooiste is dat je  je ‘Favorieten’ kunt opslaan. Dus als je een leuke tip ziet die je graag even wilt onthouden, bewaar je die in je favorietenlijstje.  Daarnaast kan je natuurlijk eindeloos neuzen in ons archief. Bijvoorbeeld als je even geen zin hebt in je (zakelijk) e-mails of sombere nieuwsberichten.

PS: We zijn benieuwd wat je van onze app vindt. En euh.. ben je nou net zo enthousiast als wij? Wil je dan misschien een recensie geven in de Google Play Store? Vinden we leuk! 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.