Oma’s die breien

Oma's die breien

Ik heb net deze week een hele gave sjaal gekregen van m’n oma.  Ik had haar mooie wol gekocht en een patroon doorgegeven en in no-time was de sjaal af. Want breien kan ze als geen ander. Ze deed het alleen niet zo vaak meer, want ze had eigenlijk geen doel voor wie ze wat moois moest maken. En zo zijn er natuurlijk meer oma’s. Die kunnen haken, breien of punniken maar die daar eigenlijk geen bestemming voor hebben. En dan is het een stuk minder leuk. De oprichters van Granny’s Finest zagen dat ook.

Oma’s en ontwerpers werken samen

Bij Granny’s Finest hebben ze daarom jonge ontwerpers samengebracht met de breiende oma’s. Mooie moderne ontwerpen, van mooie wol in de juiste kleur. Samen maken ze nu mooiste sjaals, mutsen, sokken en handschoenen die iedereen wel wil hebben. Je kunt ze bestellen in de shop.

Leuks voor de breiende oma’s

Met de opbrengsten verzorgen ze dan weer leuke uitjes of extraatjes voor de oma’s. Leuk detail ook: bij elk product zit een persoonlijk kaartje van de oma die het het gemaakt. Dus zo weet je precies wie jouw sjaal heeft gemaakt, oma Agnes, Bep of Henny bijvoorbeeld. Hier staan ze op een rij. En als je heel blij bent met je product kun je ook via de site meteen een bedankkaartje sturen!

Kijk ook eens naar dit leuke filmpje als je benieuwd bent naar dit mooie initiatief.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.