NOI-NOI tas

NOI-NOI tas

Ik heb een nieuwe tas! Das eigenlijk niet zo bijzonder, aangezien ik een leuk exemplaar moeilijk kan laten staan. Maar deze tas is nu mijn nieuwe favoriet en zal de komende maanden wel om mijn arm bungelen. Ik scoorde hem in Deventer, in één van die leuke, beetje artistieke winkeltjes die Deventer rijk is. De tas heeft mooie kleuren (blauw met groen) en is een tikje retro. Dus toen ik thuis kwam, ben ik eens even gaan zoeken naar het merk NOI-NOI. Het blijkt dat dit merk echt ontzettend veel leuke tassen heeft, veelal met een grapje. Monstertassen of oogtassen zitten bijvoorbeeld ook in de collectie. Het moedermerk is HI-DI-HI. Van picknicktassen tot werktassen, alles is er te vinden. Dus ben je op zoek naar een vrolijk en bijzonder exemplaar, dan kan je hier misschien wel slagen!

1 Reactie
Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.