We nemen een sabbatical..!

We nemen een sabbatical..!

Het is 1 maart 2015. We bestaan vandaag precies 3 jaar, wow! Daar zijn we heel trots op, maar daarmee is de cirkel ook rond. Voor nu, voor ons, in elk geval wel. Wat ik bedoel te zeggen? We gaan een sabbatical nemen. Een pauze inlassen. Of misschien wel helemaal stoppen. Dat laten we nog even open.

Stoppen? Maar waarom?

Gewoon Leuker is als een trein gegaan. Supergaaf vonden we dat. De trein bracht ons op nieuwe plekken, en overal ontmoetten we weer leuke mensen. We maakten apps, we bestickerden onze auto’s, we stonden op beurzen, we deelden flyers uit, stuurden kaartjes, werkten samen met andere toffe ondernemers, groeiden met gastbloggers, waren wekelijks op de radio… En die trein ging maar harder en harder. Dat geeft heel veel energie, totdat je het eigenlijk niet meer bijhoudt. En dan moet je kiezen. Kunnen we nog harder? Pakken we andere trein? Of stappen we uit? Maar als je meer wilt, moet er van iets anders iets minder. Gaan we een dag minder werken? Of kunnen we een plan bedenken zodat we van Gewoon Leuker kunnen gaan leven? Daar hebben we heel wat avondjes denkwerk aan besteed :) Maar het Eureka-moment kwam niet. Maar op dezelfde manier doorgaan was ook geen optie. Daarom stappen we nu even op een fijn station uit. Dat doet best een beetje pijn, maar het geeft ook weer ruimte voor andere dingen!

Wat gaan we dan doen?

We doen het al een tijdje iets rustiger aan, maar nu stoppen we ook met bloggen. Dat betekent automatisch meer tijd voor ander leuks. Zoals de kids, honden, werk, hobby’s, uit eten gaan :), creativiteit en andere projectjes. Want het blijft natuurlijk bruisen in onze hoofden. Wie weet komt daar nog wel eens iets moois uit. De site blijft voorlopig nog gewoon in de lucht. Komende week zetten we nog even de meestgelezen blogs van 3 jaar Gewoon Leuker in the picture.

Big thanks

Jup, een dankjewel is op z’n plaats. Voor jou, en alle andere lezers van Gewoon Leuker. Want dankzij jou is het zo’n groot avontuur voor ons geworden. Nog elke keer als we horen dat je enthousiast bent, of een idee hebt opgedaan, geeft dat een kick. Want daar hebben we al die tijd met veel liefde voor geschreven!

Thanks dus, en euh.. misschien gewoon tot onze comeback :)

xx
Inge & Ilse

PS Als je het leuk vindt om ons een beetje te blijven volgen, check @inkido en @illebil op Twitter. Tot tweet!

13 Reacties
 1. het@email.adres'

  Jammer. Vond het altijd erg leuk om te lezen.

 2. Maaike.schuring@gmail.com'

  Jammer…. Vond het ook fijn iedere dag even nieuwsgierig te kijken wat er getipt werd!
  Veel succes en plezier met andere dingen die op jullie pad komen.

 3. minichelle@gmail.com'

  Ga jullie blogs missen!!! Geniet van de ontstane vrije tijd!

 4. manonyfun@chello.nl'

  Jammer! Ik zal jullie missen in mijn dagelijkse routine.… succes!

 5. Info@vettt.nl'

  Mooi geschreven! Ik leerde jullie ooit kennen via een flyer bij sweetycake. Nu ik zelf een blog heb had ik jullie nog op de wensenlijst staan om te interviewen over Gewoon Leuker :-). Bedankt voor jullie fijne blog en geniet van de tijd die jullie straks hebben!
  Liefs,
  Yvette

 6. marianscholing@hotmail.com'

  Wat ontzettend jammer maar zo stoer! De blogs op de ‘gewoon leuker’ app waren echt (heus!) elke dag weer een klein momentje van geluk!
  Ik wens jullie het allerbeste!

 7. het@email.adres'

  Jammer, want ik werd elke dag Gewoon heel Blij van jullie app! Maar ik snap het helemaal. Op z’n tijd rust en (gewoon) genieten is belangrijk! Jullie gaan vast veel nieuwe ideeën en inspiratie opdoen. Bedankt voor alle Gewoon Leuker tops en veel geluk voor de toekomst!

 8. info@tanina.nl'

  hey ladies… Voor ons jammer! Maar goed dat jullie ’n keuze gemaakt hebben. Geniet van alle mooie dingen waar jullie nu meer tijd voor hebben!
  Bedankt voor alle leuke tips.
  Groetjes van Tanina

 9. sonja66@hetnet.nl'

  Hallo Ilse en Inge wat jammer ,vond jullie site geweldig ,heb er heel veel dingen afgehaald ,heb pas nog die mooie waterbeker besteld die jullie er op hadden staan groetjes Sonja

 10. mrekamphuis@hotmail.com'

  Dag Ilse en Inge,

  Dat jullie stoppen overvalt me, maar ik kan het heel goed begrijpen.
  Ik ben destijds begonnen om jullie te volgen doordat ik wist dat jij, Ilse, de dochter bent van oud-buren van mijn broer Alphons.
  Elke dag heb ik even genoten van jullie website.
  Het ga jullie goed!

  Groetjes, Ria.

 11. het@email.adres'

  Jammer!! Maar een goede keuze! Ik vond t geweldig! Be happy

 12. het@email.adres'

  Wat jammer, bekijk iedere dag jullie app wel even! Succes meiden met alles!

 13. dfolkersma@hotmail.com'

  Dames! Wat een bericht! Erg jammer, maar ik hoop dat jullie vinden wat jullie zoeken tijdens jullie sabbatical. Hopelijk veel inspiratie voor leuke nieuwe projectjes of misschien nog weer een nieuwe periode Gewoon Leuker. Bedankt voor jullie leuke tips en blogjes de afgelopen drie jaren, het gaat jullie goed!
  Liefs, Danielle

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.