Moleskine: gratis pagina’s

Moleskine: gratis pagina's

Bij uitstek de bekendste naam in notitieboekjes: Moleskine. Mooi trouwens, hoe ze zo’n merk hebben kunnen bouwen rondom een relatief eenvoudig product: notitie- en schetsboekjes. Dat is echt een knap staaltje merkbeleving en marketing. Want een Moleskine is eigenlijk een stijlitem geworden. Trots pak je toch een Moleskine erbij om aantekeningen te maken. Te schetsen. Lijstjes te maken. Waarschijnlijk ben je er ook nog extra zuinig op en schrijf je er extra netjes in. Ik wel in elk geval :) En de collectie lijkt alleen maar groter te worden. Kijk maar eens in de collectie van Moleskine.

Breidt je Moleskine gratis uit

Net heb ik me even aangemeld voor MyMoleskine op de officiele website. Want wat ik leuk vind is dat ze gratis templates voor je hebben gemaakt. Die je dus gewoon kunt downloaden en uitprinten. Voor als je een paar bladzijden te kort bijvoorbeeld in je eigen boekje. Of als je een specifiek sjabloon zoekt. Bijvoorbeeld een weekkalender, projectplanner of een handige indeling voor recepten. Natuurlijk hebben ze ook gewoon de vellen met lijntjes, ruitjes of de blanco exemplaren. Maar ook kaftjes en boekenleggers, om je boekje aan te kleden.

Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt op MyMoleskine kan je direct bij alle templates. De .pdf’s downloaden en printen maar. Ze zijn natuurlijk precies op maat zodat ze in een Moleskine passen. Maar valsspelen kan natuurlijk ook – je kunt ze namelijk ook prima gebruiken voor in andere schriftjes of als werkvellen voor op kantoor!

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.