Moldiv app voor collages

Moldiv app voor collages

Langzaam maar zeker probeer ik het aantal foto apps op mijn iPhone terug te dringen. Dat lukt eigenlijk niet zo heel goed, want als ik iets nieuws voorbij zie komen dan moet ik dat meteen proberen. Maar.. nu ik de app Moldiv heb geïnstalleerd, kon ik wel meteen ook een paar andere apps verwijderen!

Collages met Moldiv

Met de app Moldiv maak je heel makkelijk collages van je foto’s. Je kan kiezen uit 101 templates (heel veel zijn er gewoon gratis). Je selecteert foto’s en je kan schuiven, zoomen, aanpassen, enz. Natuurlijk zitten er ook filters in de app, om je foto’s mee te bewerken. En als je het leuk vindt zet je er nog even tekst of een grappig plaatje bij in. De app werkt echt goed vind ik. Voor een indruk, bekijk dit filmpje maar eens.

En het goeie nieuws, Moldiv is gratis en voor smartphones én tablets. Als de app je goed bevalt, kun je ‘m nog wel uitbreiden met extra’s, waar je dan wel voor betaalt.

Downloaden voor iPhone
Downloaden voor Android

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.