Milestone mini cards

Milestone mini cards

Ik kan me nog goed herinneren dat Madelief toen ze een jaar of twee was mijn oorbellen zag liggen en vroeg wat dat was. Ik zei natuurlijk dat het oorbellen waren. Ze pakt ze op, houdt ze tegen haar oor en zegt: ‘Hallo?’ :) Typisch zo’n grappig moment waar je er zo ontzettend veel van meemaakt als je kleine kindjes hebt. En die je vervolgens ook net zo snel weer vergeet!

Te leuk om niet te bewaren

Het oorbellenverhaal heb ik ergens opgeschreven en daarom kan ik het me ook nog goed voor de geest halen, maar ze zeggen zo vaak iets grappigs, te vaak om zo te onthouden. Deze leuke mini cards van Milestone, die je misschien wel kent van de Milestone Baby Cards waar ik al eens eerder over schreef, helpen je om die leuke uitspraken te onthouden. Superleuk als herinnering voor later natuurlijk en een perfect cadeau. Onder andere te koop bij Jut en Juul.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.