Maak samen een vriendschapsboek

Maak samen een vriendschapsboek

Sommige dingen zijn gewoon goed bedacht. In plaats van dat je met een multomap en losse blaadjes ter plekke op een feestje je cadeau nog moet bundelen, kun je het veel slimmer vooraf digitaal doen. Een stuk praktischer en het resultaat is een stuk mooier! Helemaal nu Vriendenboeken.nl ook een samenwerking heeft met het Van Gogh museum, worden een vriendschapsboek een waar kunstwerk.

Ook leuk als afscheidsboek voor school

Natuurlijk is het leuk om zo’n persoonlijk boek te maken voor een verjaardag, bruiloft of jubileum. Maar ook voor de kids is het leuk om hiermee aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld als straks in de zomer de scholen weer zijn afgelopen en de groep 8 leerlingen afscheid gaan nemen van hun juf of meester. Volgens mij hebben wij ooit (18 jaar geleden!) iets met pasfoto’s in een origami-werkje gedaan :) Als je een boek aanmaakt kies je voor een leuk thema en dan nodig je de anderen uit om hun eigen pagina te vullen. Alles wordt automatisch gebundeld tot 1 boek. Mooi toch? Alleen nog even laten drukken en klaar is je persoonlijke vriendschapsboek.

Winactie

Gaaf! We mogen iemand blij maken met zo’n mooi persoonlijk vriendschapsboek. Misschien weet jij al een gelegenheid waarvoor je zo’n boek wilt laten maken, of wil je gewoon aan de slag?

Jammer, je kan niet meer meedoen. Gerlinde heeft deze gave prijs gewonnen, gefeliciteerd!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.