Maak Magazine met heel veel papier

Maak Magazine met heel veel papier

Vroeger liep ik altijd metéén naar de brievenbus als de postbode was geweest. Maar dat is al jaren niet meer zo. Er liggen toch vaak alleen suffe krantjes en witte enveloppen op m’n deurmat. Dus toen ik toevallig naar de gang liep, werd ik ineens blij toen ik iets fijns en fleurigs zag liggen. Tadedaaa: de eerste editie van het spiksplinternieuwe Maak Magazine.

Even voorstellen: een Nederlands DIY magazine

Altijd fijn als een paar creatievelingen elkaar weten te vinden. Want zo onstaan er nog eens leuke initiativen. In dit geval het Maak Magazine. Een blad met tutorials, leuke interviews (met nog veel meer creatievelingen), mooie illustraties en foto’s én leuke extra’s. Zoals de grappige stickers en een kleine vouwkalendertje bij deze eerste editie ‘Papier’. En je krijgt echt de kriebels om aan de slag te gaan met de ideeën. Bijvoorbeeld met tape om een leuke slinger te maken, of om je eigen inpakpapier te ontwerpen.

Feelgood Maak Magazine

Wat ik misschien nog wel het leukst aan het magazine vind, is dat het gewoon lekker ‘normaal’ is. Het is fijn en fris vormgegeven en aan de binnenkant vind je  gewoon de namen en gezichten van mensen die wij zelf elke dag online tegenkomen. En daardoor zijn ook de tutorials heel toegankelijk. Niets hoogdravends, gewoon lekker Hollands. En daar hou ik van :)

Meer info over het blad en waar je het kan bestellen, vind je op hun blog!

 

1 Reactie
  1. If some oone wishes expertt view regarding running a blog
    after that i recommend him/her to visit thiss website,
    Keep up the ploeasant job.

    Also visit my page best cleaner, nutritiousqualm43.sosblogs.com,

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.