lief! in de tuin

lief! in de tuin

Het merk lief! timmert hard aan de weg. Samen met Leen Bakker brachten ze eerder al een collectie woonaccessoires uit, met van die vrolijke spulletjes voor de kinderkamers. En vanaf nu gaan ze ook naar buiten.

Zachte kleuren in de tuin

Je herkent de spulletjes van lief! vaak al aan de vrolijke kleuren en fijne details. Ik vind het leuk dat ze nu hebben gekozen voor iets zachtere tinten, richting pastel. En ze hebben echt van alles. Strakke tafels, banken en stoelen, maar ook accessoires als potten, brandertjes en dienbladen. Hier vind je de hele collectie van lief! met stylingtips. Ik ben zelf wel fan de parasol met de gebloemde binnenkant. En deze tuinkussens mogen ook op m’n verlanglijstje. Al heb ik er nog geen geschikte stoeltjes voor, ahum.

Win een vrolijk vogelhuisje

Ook de vogelhuisjes van lief! zijn leuk. Ze zijn mooi stevig en iets groter dan een standaard vogelhuisje. Met een stevig dakje van een ijzeren plaatje. Voor de hippe merels en meesjes dus :-) Namens Leen Bakker mochten we een lezer blij maken met zo’n leuk vogelhuisje. Gefeliciteerd Kyra, hij is voor jou!

Helaas kan je dus niet meer meedoen aan deze winactie. 

 

 

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.