Leuk luier etui

Leuk luier etui

Deze week ontving ik een leuk post pakketje. Een vriendin van mij was zo creatief geweest om een luier etui te maken. Deze gaat voortaan standaard mee in de tas: handig en het ziet er ook nog eens gezellig uit! Toen ik het etui eens grondig bekeek, leek het me eigenlijk niet zo moeilijk om dit zelf te maken (maar misschien onderschat ik de situatie :-)). Dus ben ik wat gaan speuren op internet.

Het luier etui van Sanne en Riet

Zo kwam ik op de blog van Eloleo en Leven met Liv. Sanne en Riet hebben in deze blogs steeds nieuwe ideeën om alles op te fleuren met kleurrijke, zelfgenaaide accessoires, zoals tasjes, zadelhoezen en picknickdekens. Op de blog van Eloleo vond ik een goede werkbeschrijving voor een luier etui en volgens mij is dat inderdaad goed te doen. Heb je de smaak te pakken, in hun boek ‘Zo Geknipt!‘ zijn 30 ideeën voor de naaimachine verder uitgewerkt. En we hoeven ons niet te vervelen, want deel twee is in de maak! 

Ps. Aanstaande zondag is er een stoffenmarkt in Enschede, dus kan je meteen je slag slaan.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.