Lavendeljam van het land

Lavendeljam van het land

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meer weet waar ik dit potje jam heb gekocht. In elk geval bij een biologische winkel. Ik was al verkocht door het etiket waarop staat: ‘Frambozen- en lavendeljam’. Inmiddels trouwens ook door de smaak en door de mooie foto’s die ik net ontdek van het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, waar deze jam met liefde wordt gemaakt!

Ah – dus zo smaakt lavendel

Je kent dat vast, ondanks dat je iets nog nooit eerder hebt geproefd – herken je de smaak meteen. Dat had ik met deze jam ook. Hoewel ik nooit iets gegeten had met lavendel (wie wel?! :)) herkende ik de smaak direct. Je proeft inderdaad lavendel! En nu trakteer ik mezelf af en toe op een lekker crackertje met deze frambozen- lavendeljam.

De lavendeljam en nog veel meer fijne jammetjes van Heerlijkheid Mariënwaerdt vind je ook online in De Landgoedwinkel.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.