LangZalZeLeven!

LangZalZeLeven!

Ik ben dol op allerlei items om een feestje leuk aan te kleden. En daarnaast vind ik bijvoorbeeld papieren bordjes, bekers, rietjes, vlaggetjes en Pom Poms erg geschikt om mee te knutselen. Soms koop ik deze feestspullen zonder daar al echt een doel voor te hebben. Ik kan echt helemaal gelukkig worden van bijvoorbeeld mijn indrukwekkende verzameling pakpapier :-). En ik moet zeggen, uiteindelijk krijgen de aankopen ook een goede bestemming!

Retro feestartikelen

Toen ik dus terecht kwam op de site van LangZalZeLeven, werd ik helemaal blij. Allemaal feestartikelen om een vintage feestje te vieren, of zoals de site aangeeft, ‘de feestwinkel met een retro randje’. Ook voor kleine kinderkadootjes (voor in een uitdeelzakje) vind je hier van alles. Maar het leukste vind ik de papieren bordjes, met bloemetjes en sierlijke randjes. Lijken zo uit je oma’s kast te zijn geplukt. Veel te mooi om iets van te eten (en daarna weg te gooien…). Dat vinden ze volgens mij op deze site ook: ze hebben de bordjes daarom gewoon aan de muur gehangen. Mijn kunstwerkje voor de kinderkamer is in maak!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.