Lampjes van bekers

Lampjes van bekers

Ja, deze do-it-yourself komt met stip binnen op mijn lijstje “zelfmakers-die-ik-nog-echt-eens-wil-doen”. Helemaal omdat ik niet kan wachten op het weer normaal buiten kunnen zitten. En ik wil graag mijn terrasje weer gezellig kunnen maken, bijvoorbeeld met deze leuke lampjes. Want wat heb je nodig? Stevige plastic bekertjes, restjes stof, goede lijm (in het voorbeeld gebruiken ze Mod Podge) en een snoer met kleine lampjes. Even een gat boren in de bekers, waar de lampjes in kunnen. En dan aan de slag met de stofjes. Er is zelfs een gratis template voor het knippen van de stof (wel even checken of je hetzelfde formaat bekertje gebruikt :)). Lijm erop en plakken maar. Nog even goed laten drogen, lampjes erin en klaar is je eigen sfeervolle lichtsnoer!

Deze zelfmaker met mooie foto’s vind je op de site Taylormade.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.