Kwijlies

Kwijlies

Als je zoals ik een kleintje onder de 1 in huis hebt, ken je het ongetwijfeld maar al te goed: ze kwijlen de hele dag door 😀 Vooral als de tandjes in opkomst zijn, zijn de schone (droge!) shirtjes vaak niet aan te slepen. En naast het feit dat het natuurlijk niet fris staat, is het ook maar koud met zo’n nattig shirtje aan. En daar heeft iemand wat op bedacht, want met de Kwijlies kan je kleintje tegenwoordig kwijlen in stijl.

Eigen ontwerp

De Kwijlie is niet zomaar een lapje om het nekje van je baby, want je kunt de Kwijlie helemaal zelf samenstellen. Da’s natuurlijk wel zo leuk! Op de website kun je kiezen uit leuke stofjes voor de voor- én achterkant, zodat je baby er helemaal hip bij ligt 😀 Daarnaast is de Kwijlie gemaakt van een superabsorberend stofje, wel zo handig.

Winnen!

Wil jij je kindje ook laten kwijlen in stijl met zo’n leuke, zelf samen te stellen Kwijlie? Namens Kwijlies mogen we twee baby’s blij maken met zo’n hip sjaaltje! Inmiddels zijn de twee winnaressen bekend, je kunt helaas niet meer meedoen!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.