Koken met restjes met Kliek & Co

Koken met restjes met Kliek & Co

Altijd leuk als lezers ideeën bij ons droppen. Nikki tipte ons over Kliek & Co. Een klein initiatief om de wereld weer een klein beetje mooier te maken. Door mensen bewust te maken van etenverspilling – en vooral door ze een alternatief te bieden. Want wist je dat we elk jaar zo’n 50 kilo per persoon aan bruikbaar voedsel weggooien?

Nu ben ik sowieso al wel van de kliekjes. Ik ben alleen niet creatief in de keuken. Dus ik kan wel wat tips gebruiken om er ook nog iets smakelijks van te maken. Daarom heb ik me vast ingeschreven voor de ‘februarigroep’. Elke 1ste van de maand start er op Kliek & Co een nieuwe groep om je uit te dagen een maand lang geen voedsel te verspillen. Je krijgt dan tips en ideeën in je mail. Meedoen is gratis! 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.