Kerstgerecht: coquilles met salieboter

Kerstgerecht: coquilles met salieboter

Het is weer zover: op zoek naar dé kerstgerechten voor dit jaar. Meestal krijg ik wel wat eters tijdens de Kerst en vind het ook best leuk om een kerstmenu in elkaar te draaien. Met gerechtjes die niet altijd even alledaags zijn. En dus met alle risico’s van dien, ik herinner me nog een niet-gare chocoladepudding (Inge ook denk ik) en een ander jaar bleken de aardappels op 80 graden (want daar moest het vlees dus op) niet echt te garen. Die zou Inge zich trouwens ook nog kunnen herinneren. Daar staat dan weer wél een supergeslaagde, en mijn eerste, kerstkalkoen tegenover. Die was wel echt top! Maar goed, Kerst 2014 is alweer  in aantocht en ik denk dat ik dit jaar maar eens ga voor coquilles. Vind ik echt superfeestelijk en, mits goed klaargemaakt… ook superlekker. Deze van Uit Pauline’s Keuken lijken me heerlijk, vooral in combinatie met de krokante ham. Jam!

3 Reacties
  1. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he just bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch!

  2. I have to thank you for the efforts you’ve put in writing this blog. I am hoping to see the same high-grade blog posts by you later on as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own site now ;)|

  3. I’m not sure exactly why but this blog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.