Ken je DaWanda al?

Ken je DaWanda al?

Het fijne van internet is dat er voor iedereen een plekje is. En volgens mij worden wij met z’n allen daardoor alleen maar creatiever. Fijn natuurlijk, want er wordt zoveel moois gemaakt en bedacht! Dat zie je maar weer als je eens op DaWanda gaat struinen. Een plek waar je heel veel unieke handgemaakte producten van ontwerpers en makers vindt.

DaWanda is een online designmarkt

Als je een echte creatieveling bent kun je op Dawanda zelf een shop openen. Je bent niet de enige , want er zijn al 280.000 van die mini-shops op Dawanda. En voor de snuffelaars (zoals wij) levert dat heel leuks op :) Al meer dan 4 miljoen producten uit heel Europa. Van tassen, tot boeken en schriftjes, woonaccessoires, kleding, sieraden… alles zo’n beetje. En ik spreek uit ervaring, je verliest snel de tijd als je eenmaal aan het ‘online slenteren’ bent. Wat ik leuk vind trouwens is dat je ook persoonlijk contact hebt met de makers, als je een mooi product hebt gevonden. Het enige waar je even op moet letten is dat de maker ook wel naar Nederland verstuurt.

September is DIY maand

DaWanda staat deze maand in het teken van Do It Yourself (DIY). Als je het leuk vindt om nog wat extra inspiratie op te doen, kan je ook eens kijken bij hun tutorials. Wat ik nog niet wist dat je op DaWanda ook heel veel materialen kan vinden, om al die leuke zelfmakers mee te creëren: kant, papier, knopen, stoffen, zeil, er is werkelijk van alles. Dus misschien toch binnenkort maar weer eens met zo’n DIY projectje aan de slag?

Win een waardebon van € 25,-

Kijk, leuk! DaWanda wil als kennismaking 1 van jullie graag blij maken met een waardebon van € 25,-. En het leuke daarvan is dat je bedrag niet bij 1 shop hoeft te besteden, maar dat je zelf bepaalt wat je waar besteedt. Daar houden we van!

Helaas je kunt niet meer meedoen, Marlon heeft deze prijs gewonnen!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.