IV van Arjen Lubach

IV van Arjen Lubach

Ik hou wel van boeken met spannende tochten en vraagstukken die opgelost moeten worden. Dat genre begon voor mij met de serie van Dan Brown – die ik als een razende uitlas. Ik was wel benieuwd nu ook een Nederlandse schrijver zich aan dit genre ging wagen, hoe ik dat zou vinden. Maar met veel plezier raasde ik ook door het boek IV van Arjen Lubach.

Pageturner door Arjen Lubach

Het zit er inderdaad allemaal in: een moord, een staatsgeheim en een bizarre achtervolging. Hoofdpersoon is Elsa, een jonge vrouw en net moeder geworden. Haar vader is hoogleraar en was een groots geheim op het spoor en wordt daarom vermoord. Samen met Maarten van Eck, een televisieprofessor gaat ze achter de geschriften en aanwijzingen aan die haar vader haar achterliet.

Het boek is gewoon lekker leesvoer, je zit zo in het verhaal en je wilt toch écht weten hoe het afloopt. En ja, misschien is het plot best een beetje ‘over the top’, maar dat mag ook best :) Dus als je van dit genre houdt, probeer dan ook zeker eens de Nederlandse variant van Arjen Lubach. Lees er meer over op Bol.com.

 

1 Reactie
Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.