Theetuin ‘Ik en mijn moeder’

Theetuin 'Ik en mijn moeder'

In het Wooldrikpark in Enschede zit een ontzettend leuke theetuin: ik en mijn moeder. En voor je bedenkt dat een theetuin niet zo’n goed plan is in de winter: er zit een erg leuk theehuisje bij :-). Ze serveren natuurlijk veel verschillende soorten thee met allemaal huisgemaakt lekkers.

Doe bijvoorbeeld een High Tea!

Het gaat mij eigenlijk vooral om de inrichting. Het is er namelijk heel gezellig en kleurrijk. De verschillende pastel kleurige tafels en stoelen, gecombineerd met alle nostalgische items, maakt dat je lekker nog een extra kopje thee besteld, om er nog even van te kunnen genieten en bij mooi weer is er dus de fleurige theetuin. De High Tea is ook een aanrader en natuurlijk zou je die kunnen nuttigen met je moeder. Gegarandeerd een leuke middag!

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.