Ik ben niet bang

Ik ben niet bang

Ik hoop straks met nog veel meer goeie leestips voor jullie terug te komen van vakantie. Want ik heb veel van jullie boekentips via Twitter inmiddels op mijn e-reader staan! Maar het boek ‘Ik ben niet bang’ van Niccolò Ammaniti las ik al in het voorjaar.

Een ‘lief’ verhaal ‘Ik ben niet bang’

Eerlijk gezegd heb ik een beetje getwijfeld of ik over het boek zou schrijven. Want is het echt een pageturner? Voor mij was het dat niet, maar ik was wel gegrepen door het verhaal. Want van veel boeken vergeet ik heel gauw de verhaallijn als ik het boek uit heb. Maar dit verhaal kan ik nog zo voor me halen. Dus het deed wel iets met me. Omdat het aandoenlijk was. Lief. Bekeken vanuit het perspectief van een kind. In een warm, verlaten dorp waar een kleine tragedie plaatsvindt. Hoofdpersoon is Michèle, een jongetje van negen dat een nare ontdekking doet en enorm worstelt wat hij daarmee moet doen.

Te koop natuurlijk bij de boekwinkels. Meer info over het boek vind je ook bij bij Bol.com.

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.