IJsthee van Arizona

IJsthee van Arizona
* Yeah, we hebben een nieuwe gastblogger, vandaag haar eerste blog! Benieuwd naar Dineke? Hier lees je alvast iets meer haar :) *

Oh jee, waar zal ik beginnen? Er zijn zoveel leuke dingen om te hebben, te knutselen en om te doen. De reden dat ik deze site elke week volg. Ik kom tijd te kort om al die leuke dingen in de praktijk te brengen. En nu mag ik zelf ook nog eens ideeën toevoegen als gastblogger!

Flesjes ijsthee voor een diy

Voor mij beginnen de leuke dingen al gewoon in de supermarkt. Zonder dat ze op mijn boodschappenlijstje staan kan ik bijvoorbeeld niet langs de flesjes van de ijsthee van Arizona lopen (waarom maak ik ook alweer lijstjes ☺) Nadat je hebt genoten van je 100% natuurlijke en gezonde drankje, zijn deze flesjes te leuk om weg te gooien. Ik zet ze met een bloemetje op tafel om er steeds weer blij van te worden. De groene variant vind ik zelf het mooist, maar er is voor elk wat wils!

Je kunt de flesjes hier bekijken en je vindt ze gewoon in de supermarkt.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.