iHerb ontdekken

iHerb ontdekken

In september vorig jaar hebben we een heerlijke reis gemaakt door West-Amerika. Naast al die fantastische dingen die we hebben gezien en gedaan is er nog iets wat me echt is bijgebleven: het eten. En dan denk je misschien aan de burgers en shakes, maar ik bedoel juist het tegenovergestelde. Want in Amerika heb ik heel veel raw, organic en superfoods ontdekt.

Bewuster eten

Nou ben ik helemaal nog geen kenner op dit terrein hoor, maar ik probeer wel al een tijdje bewuster bezig te zijn met eten. Door meer natuurlijke en biologische producten te kiezen bijvoorbeeld. En in Amerika keek ik m’n ogen uit. Hele supermarkten vol met fantastische natuurlijke en biologische producten. Vaak supermooi verpakt, waardoor ik nog eerder verkocht was. En superlekker!

Bestellen bij iHerb

Maar ja, toen kwam ik thuis en dan zie je dat veel van die producten heel moeilijk te krijgen zijn in Nederland. En zo belandde ik dus bij iHerb. Een internationale, online shop. Die er op het oog heel oubollig uitziet (laat je daardoor niet afschrikken), maar een giga assortiment heeft. Met héél veel lekkere én natuurlijke producten. Ook veel niet-voedingsmiddelen trouwens, van crèmes en hondenvoer tot schoonmaakmiddelen. Wat ik zoal probeerde de eerste keer? Deze thee, chocola, handcrème en kokos flakes onder andere.

Hoe werkt het?

Simpel, als je tenminste eenmaal je keuze hebt gemaakt uit het enorme assortiment 😉 Je betaalt met je credit card en binnen een paar dagen heb je je bestelling in huis. Ik heb wel eens gelezen dat het kán zijn dat je een keer invoerrechten moet betalen, maar dat komt maar zelden voor geloof ik. Het is veilig en snel dus leuk om een keer te proberen.

Na een bestelling krijg je een kortingscode voor vrienden, dus mocht je het eens willen proberen gebruik de code VDG140 bij iHerb voor extra korting!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.