Ibiza vakantie

Ibiza vakantie

Ik weet het, ik weet het. De vakanties zitten er voor de meesten van jullie inmiddels op. De scholen zijn weer begonnen, het wordt alweer vroeger donker (yegh!) en onze bruine kleurtjes verbleken. Maar het is nou eenmaal fijn om ook iets in het vooruitzicht te hebben. En misschien ben je wel een vroegboeker? In dat geval, denk eens aan Ibiza!

Relaxen in Ibiza style

In het begin van de zomer ga ik vaak met een vriendin een week op pad. Bestemmin: zon. Dit jaar was het Ibiza. Heel erg hip en happening momenteel volgens mij, maar ik snap nu ook waarom. Want het is vooral een super relaxt eiland. Wij zijn niet zo van de dancefeesten en het uitgaansgeweld, maar daarvan vind je genoeg in het zuiden. Zit je wat noordelijker, waar wij zaten, zit je meer in de hippiesfeer. Easy going aan een mooie baai, lekker cocktail erbij, de zon onder zien gaan in een strandtent en heerlijk uit eten. Want lekker eten kunnen ze wel in Ibiza. Je vindt eigenlijk langs elke weg wel een restaurant, vaak nog hip en fris ook.

Wel hippies, geen Spanje

Ik ben dol op Spanje, maar eigenlijk hoef je daarvoor juist niet naar Ibiza. Want het doet weinig Spaans aan. Je hoeft er ook niet heen voor alle cultuur en bezienswaardigheden. Je moet er vooral naartoe voor de sfeer. Want die is echt uniek op Ibiza. En je gaat zo in de flow mee. Dus vergeet ook niet een hippiemarkt te bezoeken, dan kan je daarna ook qua looks helemaal meedoen :-)

Aanrader: Casa Naya

Wij hadden een heerlijk plekje op Ibiza: Casa Naya. Heerlijk gelegen, alle vrijheid, kleinschalig en gemoedelijk, gerund door Olga en haar familie. Wij hebben Casa Naya geboekt via Eliza Was Here, wat ook altijd handig is, want dan heb je alles in 1 keer geregeld (vlucht, Accomodatie en auto).

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.