Het boek van Isa Hoes

Het boek van Isa Hoes

In maart was ik er even 3 weken tussenuit. Er écht tussenuit, in Spanje tussen heel veel honden. Als je benieuwd bent, hier lees je mijn verhaal. Maar daar was ik sinds lange tijd ook weer even in de gelegenheid een boek te lezen. Tenminste daar had ik de rust om gewoon even met een boek in het zonnetje te gaan zitten. En 1 van de boeken die ik daar las was ‘het’ boek van Isa Hoes.

Toen ik je zag

Met sommige boeken vraag je je vooraf of je het wel zou moeten willen lezen. Dat had ik bijvoorbeeld ook Ik was twaalf en ik fietste naar school en ook met dit boek van Isa Hoes. Maar ik ben blij dat ik het heb gelezen. Want het was mooi, eerlijk, nuchter en écht. Natuurlijk is het ook heel naar als je leest hoe haar Antonie soms is geweest, hoe depressief hij was en hoe zich dat uitte. Maar haar schrijven is mooi en direct. Hun leven lekker eigenzinnig, maar ook heel Hollands. En ja natuurlijk krijg je soms een brok in je keel, maar ook vaak een glimlach. Dus ja, het boek ‘Toen ik je zag‘ kan gewoon bij je op leeslijst!

Te koop bijvoorbeeld bij Bol.com.

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.