Heerlijke biologische friet van de frietfiets

Heerlijke biologische friet van de frietfiets

Een paar weken terug was ik naar de stad in Deventer. Op de markt kwam ik de frietfiets tegen. Een superleuk concept! Vanuit Utrecht en vanuit Enschede reist de frietfiets door de hele Benelux en verder om iedereen te voorzien van verse biologische friet.  Of dat nu op de markt is of op een verjaardag, een bruiloft, bedrijfsfeest of groot evenement.

De Frietfiets bakt niet zomaar frieten. Nee, zelfgemaakte en dus super verse frieten van de beste kwaliteit! Om die kwaliteit de waarborgen, vindt de Frietfiets het belangrijk om te werken met pure en eerlijke producten. Niet alleen de aardappels zijn biologisch. Ook de zonnebloem olie die speciaal geschikt is gemaakt voor het bakken op hoge temperaturen. En dan zijn we nog niet klaar. Ook de zout is bijzonder. Natuurlijk is deze biologisch. Maar het wordt ook nog eens geoogst zonder milieuverontreiniging. De mayonaise maakt het helemaal af. De frisse, volle en lichtzure smaak van de biologische mayonaise die de Frietfiets gebruikt past perfect bij de smaak van de verse frieten.

Dus ben je binnenkort een keer op zaterdag in Deventer te vinden? Vergeet dan niet een frietje te bestellen op de markt.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.