Heerlijk overnachten in Drenthe

Heerlijk overnachten in Drenthe

Soms kom je op zo’n plekje waar je je acuut totally zen voelt. En dat komt dan door een mooie omgeving, een knus huis, een brandende kachel, een gastvrije ontvangst.. of door dat allemaal tegelijk!

Instant vakantiegevoel

Vorig weekend reden Inge en ik naar Drenthe omdat we waren uitgenodigd door eigenaresse Annemarie om een nachtje bij Erfgoedlogies De Eshof door te brengen. Lucky us! En och, wat een heerlijkheid. Na de hartelijke ontvangst in Norg werden we rondgeleid in de prachtig opgeknapte Drentse boerderij. Een bed & breakfast zegt echt niet genoeg: de twee prachtige bovenkamers kun je gerust appartementen noemen. Tot slot kwamen we in de Heerenkamer waar wij mochten overnachten. De gezellige houtkachel, het knusse keukentje en leuke bedstedes bezorgden ons een instant vakantiegevoel. Stoel bij de houtkachel, kopje thee en een stukje chocola erbij en wij waren volmaakt gelukkig :)

Zennn!

De boerderij zelf is heerlijk om een dag, weekend of zelfs een week door te brengen. In de omgeving is ook genoeg te doen, want je kunt er heerlijk wandelen en fietsen maar ook een ritje naar Groningen is prima te doen. De volgende ochtend genoten we van een lekker ontbijtje en ontspanden we vervolgens nog even in de privésauna, ja echt! Heeeerlijk gewoon. Klinkt goed toch? Check de website voor alle info over dit fijne adresje. Wanneer gaan wij weer Inge?

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.