Happinez Glow in the dark

Happinez Glow in the dark

Ik kom altijd met moeite langs de tijdschriften in een winkel of supermarkt. Ik ben vooral vatbaar voor mooie covers merk ik. De Privé en de Story die zie ik niet eens staan. Mooie woonbladen wel. Of tijdschriften die ik nog niet ken. Of de Happinez bijvoorbeeld, die springt er altijd uit. En af en toe neem ik ‘m een keer mee. Voor de Happinez moet ik wel een beetje in de mood zijn, maar dan zijn de artikelen vaak erg inspirerend!

Van de decembereditie heeft de redactie iets speciaals gemaakt: de cover heeft een Glow in the dark – geheime boodschap. En dat maakt me dan toch nieuwsgierig hè. Dus ik heb me gisteren opgesloten in de pikdonkere voorraadkast :) en het even gecheckt. Zoals Happinez zelf schrijft ‘we willen een lichtje brengen in donkere tijden’. Leuk cadeautje voor onder de kerstboom!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.