Handwriter app

Handwriter app

Eigenlijk heb ik me voorgenomen om m’n iPhone binnenkort te schonen en een hele hoop apps te verwijderen. Maar ik heb nog een beetje moeite met loslaten, zoals wel vaker. Ahum. Dus eerst nog maar eens een app toegevoegd: Handwriter. Deze valt een beetje in de categorie van de apps a beautiful mess (illustraties en tekst toevoegen), Labelbox (grappige labels op je foto) en Vintage Deco (allerlei illustraties toevoegen). Je maakt je kiekjes er namelijk vooral leuker en origineler mee. Want met de app Handwriter zet je een “handgeschreven” tekstje op je foto. Leuk om te doen, voordat je de foto plaatst op Instagram of Facebook bijvoorbeeld.

Hoe werkt Handwriter?
Makkelijk. Je uploadt een foto in de app en je tikt om een tekstje in te voegen. Die kan je meteen omzetten in verschillende lettertypes. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en grappige kleurverlopen. Er zitten ook een paar filtertjes in de app, als je de foto’s nog wat meer wilt bewerken. Maar uiteindelijk gaat het vooral om de leuke handgeschreven lettertypes.

Handwriter is gratis te downloaden voor op je iPhone. Nog geen versie voor Android gespot. Misschien kennen jullie alternatieven voor Android?

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.