Design onderdelen en handgemaakte lampen

Design onderdelen en handgemaakte lampen

Het is altijd fijn als mensen met meer technisch inzicht, je helpen om zelf ook aan de slag te gaan met een stukje techniek. Dat is precies wat Hans Blaauw van Creative-Cables ook doet. In de shop vind je allerlei mooie design onderdelen waarmee je zelf lampen kunt maken.

Kabels, schakelaars, fittingen voor DIY projecten

Voor de DIY-ers en creatievelingen is het fijn neuzen bij Creative-Cables. Je vindt er mooie onderdelen in de webshop, waarmee je direct zelf aan de slag kunt.  Gekleurde kabels bijvoorbeeld. Of originele vintage schakelaars, toch net iets leuker aan de muur.  En zo kan je dus je eigen designlamp in elkaar zetten!

Van yoghurtflessen naar handgemaakte lampen

Ter inspiratie vind je op de site ook wat voorbeelden van lampen die Hans zelf heeft gemaakt. Bijvoorbeeld de handgemaakte lampen BIYOLight. Dat zijn stoere lampen gemaakt van oude yoghurtflessen. Daarvoor worden de flessen van een biologisch zuivelbedrijf omgetoverd tot een stoere lamp. Een ander leuk design is de Walli lamp. Door op een kale muur met een snoer een contour van een lamp te maken, krijg je een heel gaaf effect!

Win een handgemaakte lamp

Als kennismaking mogen we namens Creative-Cables een lezer blij maken met zo’n gave handgemaakte lamp!

Jammer je kan niet meer meedoen! Rozemarijn wint deze gave prijs!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.