Haken en kleur

Haken en kleur

Ze zeggen wel eens dat het gras bij de buren altijd groener is. Nu is dat in ons geval letterlijk zo (ons mossige matje ziet er nog niet zo veelbelovend uit), maar ik werd pas echt jaloers toen mijn buurvrouw haar haakkunsten uit de doeken deed. Kleedjes en kussens met mooie bloemen en kleuren, dat wil ik ook! Dus nu zit ik ’s avonds op de bank met mijn haakgaren en pen, om steekje voor steekje het haken onder de knie te krijgen. Met behulp van de filmpjes op YouTube (en bij hoge nood mijn buurvrouw) gaat dat helemaal goed komen.

Een huis vol geluk

Wil je nu echt geïnspireerd raken, neem dan een kijkje in het boek: Haken en kleur, Een huis vol geluk! De auteurs Claire en Saskia haken bloemen, vlaggetjes, schorten, sjaals en andere accessoires. Er staan ontzettende mooie foto’s in van dit huis vol gehaakte kunstwerken. Ook leuk als je alleen op zoek bent naar mooie kleurcombinaties.

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.