Gezond tussendoortje: ei muffins

Gezond tussendoortje: ei muffins

Ik heb gisteren weer eens een avondje in de keuken doorgebracht om lekkere maar vooral ook gezonde tussendoortjes te maken. Om mee te nemen naar mijn werk of gewoon voor thuis. Ik weet dat er ontzettend veel heerlijke dingen te maken zijn ook gezond zijn, maar je moet er even de tijd voor nemen om ze te maken. Je grijpt zo snel naar iets ongezonds hè, en dan ben ik vast niet de enige :) Anyway, gisteren maakte ik het lekkere bananenbrood waar ik al eerder over schreef en deze heerlijk hartige ei muffins, allebei van de foodblog Uit Paulines keuken. Echt super! Je kunt er groente in die jij lekker vindt en verder zit er vooral ei in dus :) Warm erg lekker, maar vandaag gaat er eentje koud mee naar m’n werk. Yum!

1 Reactie
Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.