Gave hoofdtelefoon

Gave hoofdtelefoon

Misschien had je het al gezien, maar we hebben er weer een nieuwe blogger erbij. Anke blogt al langer op haar eigen site: Techgirl, maar ze wilde ook Gewoon Leuker wel verrijken met handige apps, goeie gadgets en andere tips. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen! En omdat ze een beetje in die ‘Tech’ hoek zit, profiteren wij én jullie daarvan. Want als kick-off geeft ze dus mooi even zo’n gave hoofdtelefoon van Philips weg!

Coole hoofdtelefoon van Philips

Ik ben helemaal niet iemand die veel muziek luistert. Gek eigenlijk, maar het is zo. Ik zie natuurlijk wel steeds vaker mensen lopen met zo’n hippe hoofdtelefoon. Ze zien er soms zo leuk uit, dat je spontaan bedenkt dat je toch ook maar eens vaker Spotify of een andere playlist moet aan zetten. Of misschien een luisterboek, vind ik ook altijd leuk. Deze hoofdtelefoon, de Philips Citiscape Denim (!) valt in elk geval wel in dat straatje. Hier wil ik best mee gezien worden :) Je vindt de hoofdtelefoon (ook in veel andere kleurtjes) bijvoorbeeld bij CoolBlue.

Kick-off winactie met Anke

Als kick-off voor haar blogs bij ons, wil Anke een van onze lezers blij maken met deze gave prijs. De hoofdtelefoon van € 49,-! Je kunt helaas niet meer meedoen, Janneke hebben we blij gemaakt met deze prijs!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.