Word jij gastblogger bij GEWOON LEUKER?

Op GEWOON LEUKER schrijven wij berichtjes over dingen die het leven gewoon leuker maken. En dat kan echt van alles zijn. Een goed boek, gave accessoires, mooie spullen, een fijn recept, handige apps, gezellige uitjes, noem maar op.

Een bron van inspiratie

gastbloggerWij willen graag een blijvende én groeiende bron van inspiratie zijn voor onze lezers. Elke dag staat er minimaal 1 nieuw bericht op onze site. De onderwerpen variëren, maar ze zijn altijd positief ingestoken. Feelgood én persoonlijk, we geven echt iets van onszelf.

Waarom zoeken we gastbloggers?

Wij willen meer voor onze trouwe lezers, zodat ze een reden hebben om vaker terug te komen. Én wij willen graag met zoveel mogelijk nieuwe lezers (vrouwen) kennismaken. Daarom willen we nog meer leuke berichten op GEWOON LEUKER.  Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn wij op zoek naar gastbloggers. Die onze website gaan verrijken met nog veel meer gave blogs.

Lijkt dat je leuk, samen met ons GEWOON LEUKER

nog beter maken?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Helemaal als je de intentie hebt om voor langere tijd én regelmatig te bloggen. Want zo kunnen de lezers jou ook echt leren kennen.

En euh.. what’s in it for you?

Behalve een plekje op de allergezelligste website van Nederland? :) Een mooi podium om jouw leuke ideeën te delen met veel andere vrouwen. En dat is best een trouw publiek, want veel van onze lezers komen vaker terug. En dat aantal bezoekers blijft groeien, het zijn er nu al zo’n 2.500 tot 3.000 per week! En vergeet onze apps natuurlijk niet.

En? Heb je al de kriebels om te gaan schrijven?

Dan moet je ons echt even een berichtje sturen. Dat vinden we leuk!